top of page

2024: Durf te Stralen, Overwin Angst en Laat je Ware Zelf Zien

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Het is weer die tijd van het jaar waarin velen van ons stilstaan bij wat komen gaat en goede voornemens maken. Voor 2024 heb ik een voorstel: durf te stralen en overwin de angst om jezelf te laten zien. Hier zijn een paar overwegingen om je op weg te helpen naar een jaar van persoonlijke groei en zelfexpressie.


1. Leer van Angst:

Angst kan een krachtige leraar zijn. Het weerhoudt ons vaak van het omarmen van nieuwe kansen en het laten zien van wie we werkelijk zijn. Ik weet uit eigen ervaring hoe angst voor zichtbaarheid mijn jonge jaren beheerste. Het leek veilig om onzichtbaar te blijven, weggestopt in de schaduwen. Maar tot mijn verbazing ontdekte ik dat mijn grootste succes en geluk juist kwamen wanneer ik diep van binnen keek, het luikje vond en het sleuteltje draaide om mijn moed en lef te openen. Dat was het moment waarop ik mijn diepste angst voor zichtbaarheid overwon en mijn leven op een ongelooflijke manier transformeerde, zowel privé als zakelijk.


2. Stap Uit je Comfortzone:

De magie gebeurt buiten je comfortzone. Als het gaat om zelfexpressie, betekent dit misschien nieuwe stijlen uitproberen, kleuren dragen waar je normaal gesproken niet voor zou kiezen, of simpelweg meer van jezelf laten zien in sociale situaties. Kleine stappen kunnen leiden tot grote veranderingen.


3. Focus op Zelfliefde:

Goede voornemens moeten beginnen bij liefde voor jezelf. Accepteer dat perfectie niet bestaat en dat groei gepaard gaat met ups en downs. Geef jezelf de ruimte om te experimenteren en te groeien. Zelfliefde vormt de basis voor het overwinnen van angst en het omarmen van je authentieke zelf.


4. Stel Realistische Doelen:

Bepaal haalbare doelen voor jezelf. Of het nu gaat om het upgraden van je garderobe, het experimenteren met nieuwe looks of gewoon vaker 'ja' zeggen tegen kansen, maak doelen die passen bij jouw tempo en levensstijl.


5. Voorkom Miskopen en Kies voor Duurzaamheid:

Zeg echt nu vaarwel tegen miskopen hiermee bespaar je niet alleen ergenis en veel geld maar ook energie. Samen ontdekken we (duurzame) of andere keuzes in je kledingstijl. Wist jij dat je maar 30% draagt van wat er in je kledingkast hangt? Leer hoe je bewuste keuzes maakt en ECHT kiest voor wat bij je past, wat jou eigen uniekheid onderstreept.


6. Zoek Steun:

Overwinning smaakt zoeter als je het deelt. Zoek steun bij mij ik kan je op weg helpen, je vrienden, familie of zelfs straks bij mijn online communities. Het delen van je reis met anderen kan niet alleen inspirerend zijn, maar ook een bron van kracht en aanmoediging.


2024 belooft een jaar te worden waarin jij jezelf volledig laat zien. Dus, omarm de uitdaging, omhels de groei en laat de wereld zien wat je te bieden hebt. Durf te stralen, want dat is het mooiste voornemen van allemaal!


Ontvang Gratis Inspiratie: gratis inspiratie voor jouw stijlreis. Schrijf je dus nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang direct de aanzet tot motivatie!


Liefs Hester

165 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page