top of page
FvdS_068_Hester_4409.jpg

Word de beste versie van jezelf

Wie is Hester

Van Boerin naar Modekoningin naar Innerlijke Kracht

Vanaf jonge leeftijd ben ik een gepassioneerd ondernemer en word ik gedreven door de dynamiek van verandering en de vrijheid van het ondernemerschap. Mijn levenspad heeft mij langs heel verschillende ervaringen als mens en ondernemer geleid.

"Van Boerin naar Modekoningin"

beschrijft slechts een deel van mijn reis. Toch heeft niets zoveel indruk op mij gemaakt als de tijd dat ik als boerin ervoer hoe moeizaam en weinig er wordt gecommuniceerd binnen familiebedrijven en hoe weinig oog we hebben voor de gevoelens van de ander als er een andere visie ontstaat en/of er daardoor conflicten ontstaan.

In mijn eigen modezaak heb ik honderden mensen voor de spiegel zien staan en hun worsteling met hun eigen zelfbeeld ervaren, en de fundamentele invloed ervan op hun innerlijk welzijn. Dit raakte mij diep.

Beide invloeden hebben ertoe geleid dat ik me ben gaan verdiepen in het innerlijke van de mens. Waarom straalt de een en is de ander altijd op zoek naar zelfvertrouwen?

 

Mijn eigen ervaringen, inclusief mijn scheiding, hebben bijgedragen aan mijn beslissing om een mediator te worden die het anders doet. Iemand die luistert en jullie de ruimte geeft om ieder je verhaal te vertellen, zodat jullie verder kunnen werken aan jullie gezamenlijke toekomst of ieders eigen pad.

 

Het begrijpen van leiderschap over je eigen identiteit en sturing over je eigen levenskeuzes heeft altijd mijn interesse gehad. Mijn uitgebreide achtergrond als coach en ondernemer heeft mij begeleid naar de kern van de mens.

 

Bovenal ben ik al 35 jaar ondernemer, met een schat aan ervaring in verschillende sectoren. Ik houd van het spel van ondernemen en ik sta klaar om samen met jullie mooie toekomsten voor jullie bedrijf uit te stippelen.

38©FvdS_Hester_300dpi_18 november 2022.jpg

Mijn missie 

Compassie & Authenticiteit 

Verbinding & Balans

Verandering & Beweging

vlinder open.jpg

Werkwijze

Gestructureerd en Effectief

Intakegesprek 

We starten altijd met een vrijblijvend (telefonisch/online) 15-minuten intakegesprek, waar jij je vraag kunt formuleren en we samen kunnen kijken of ik de juiste hulp kan bieden. Dit gesprek is altijd kosteloos.

 

Coaching Traject

Bij coaching starten we met een diepgaand 1,5 uur durend gesprek om jouw vraagstuk helder te krijgen en het benodigde aantal sessies te bepalen. Aan dit gesprek zijn kosten verbonden.

 

Mediation Traject

Bij mediation starten we met een intakegesprek van1,5 uur apart met ieder van de deelnemers om jullie communicatie probleem of conflict helder te krijgen en het benodigde aantal sessies te bepalen om jullie in gezamenlijke gesprekken tot een oplossing te brengen. Aan dit gesprek zijn kosten verbonden.

Vertrouwen is de sleutel tot succes in dit proces. Mijn aanpak combineert systemische principes met NLP en andere coaching/mediation vaardigheden wat resulteert in een unieke methode die effectief is voor jouw/jullie uitdaging.

Klaar om samen te werken aan jouw groei en succes en/of jullie verbinding?

Overzicht van de opleidingen die ik heb gevolgd

  • 2023 Professioneel Systemisch Opsteller

  • 2023 Gecertificeerd Extern Vertrouwenspersoon LVV

  • 2022/2023 Gecertificeerd Mediator

  • 2021/2022 Systemische Pedagogiek 

  • 2015/2016 NLP Train the Trainer

  • 2013/2014 Master Systemisch Werk SMDM

  • 2010/2011 Basis Systemisch Werk

  • 2012/2013 Total Coaching II & NLP Master Practitioner

  • 2009/2010 Total Coaching I & NLP Practitioner

  • 2008/2009 Kleur & Stijl Imago specialist

lvv+gecertificeerd+vertrouwenspersoon_2020.png

Ik help je graag op weg

bottom of page