top of page

Van ZEELS naar INSPIRE met ECHT Hester!
Lieve oud-klanten van Zeels en nieuwe van ECHT Hester,


Het is na 5 jaar tijd voor een nieuwe start!


Na jarenlang met passie en in een flow mijn winkel ZEELS te hebben gerund, en een aantal jaren in het MBO onderwijs te hebben gewerkt, heb ik besloten om mijn diepste missie naar een hoger niveau te tillen en mijn diensten op het gebied van Coaching & Styling uit te breiden. Hetgeen wat ik het meest mis, is jullie stylen en tegelijkertijd jullie groei zien. Mijn diepste wens is altijd geweest dat jullie stralend en met meer zelfvertrouwen de deur uitstappen, dat jullie JEZELF durven te laten zien. Dat is waar ik nog steeds het meest blij van word, en velen met mij de laatste tijd. Ik ben weer gaan doen waar ik ECHT goed in ben: jullie inspireren en de beste versie van jullie maken! Geweldig, toch? 😊 Daarom nodig ik je graag uit voor mijn gloednieuwe nieuwsbrief bij ECHT Hester, waar ik je wil inspireren, informeren en begeleiden op het gebied van mode, stijl en zelfexpressie.


Bij mij draaide het altijd al om meer dan alleen kleding. Zoals destijds je ook gebruik kon maken van de Styling workshops die ik altijd in de winkel gaf. Nu in mijn nieuwe studio in Joure gaat om het vinden van je eigen unieke stijl, het ontdekken van zelfvertrouwen en het uitstralen van authenticiteit. En nu, met mijn nieuwsbrief, wil ik die reis voortzetten, samen met jou.


Wat kun je verwachten van mijn nieuwsbrief?


Hier zijn enkele hoogtepunten:


  1. Stijladvies en tips: Ontvang deskundig advies over het ontwikkelen van je eigen stijl, het combineren van kledingstukken en het creëren van een garderobe die bij jou past.

  2. Milieubewuste mode: Leer over duurzame modekeuzes, minimalisme in de kledingkast en hoe je kunt bijdragen aan een schonere, groenere planeet door bewuste consumptie.

  3. Persoonlijke groei en zelfvertrouwen: Ontdek hoe kleding niet alleen je uiterlijk, maar ook je innerlijke wereld kan beïnvloeden. Leer hoe je zelfvertrouwen kunt vergroten door middel van zelfexpressie en stijl.

  4. Speciale aanbiedingen en evenementen: Als abonnee van mijn nieuwsbrief krijg je als eerste toegang tot exclusieve aanbiedingen, kortingen en evenementen die alleen beschikbaar zijn voor onze community.

Ik geloof dat mode meer is dan alleen trends volgen. Het gaat om het vinden van kleding die je laat stralen, die je zelfvertrouwen geeft en die jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelt. Met mijn nieuwsbrief wil ik je helpen om die verbinding met jezelf te versterken en omarmen, terwijl we samen streven naar een duurzamere en stijlvollere wereld.


Ben je klaar voor deze nieuwe start?

Volg mij ook op sociale media voor dagelijkse inspiratie en updates!


Liefs Hester 

Vrouw!2024


We staan 22, 23 en 24 Maart op de beurs VROUW! in het WTC in Leeuwarden.GRATIS WORKSHOP!!


Op de beurs VROUW! Geef ik 3 GRATIS Workshops! Vol is Vol dit is te boeken op de beurs zelf, bij binnenkomst. Meer informatie kun je vinden Vrouw!2024

 

Online Workshop: In 6 stappen naar een opgeruimde kledingkast!


Hierbij is de online Workshop ook te boeken voor wanneer het jou uitkomt. 

Een Slimme Kledingkast voor jezelf en het Milieu!
95 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page