top of page
10©FvdS_Hester_72dpi_18 november 2022.jpg

Ontdek Jouw Stralende Stijl
Een Uniek 6-Stappenplan voor Jouw Transformatie:

Met 35 jaar ervaring heb ik talloze vrouwen geholpen hun ware zelf te tonen, eerst in mijn winkel en nu begeleid ik individuen om hun volledige potentieel te ontdekken, zowel innerlijk als uiterlijk.

Mijn kracht ligt in het observeren en doorgronden van de diepe behoeften van klanten. Adviseren is topsport, en ik gebruik al mijn zintuigen om te communiceren.

Ik erken je zoals je bent en observeer details die jou uniek maken.

Stijlvol zijn is eenvoudig, maar het is essentieel om te weten wat past bij jouw karakter, lichaamsvorm, silhouet, huidtint en haarkleur. Zelf ben ik een expert in dit vak. Laat mij je adviseren en stylen.

Zintuiglijke scherpzinnigheid stelt mij in staat jou te zien door een andere bril, zonder oordeel. Bij ons draait het niet om goed of fout, maar om het vinden van jouw echte stijl. We doen niet mee aan modes of trends, maar creëren een stijlbeeld dat echt bij jou past.

Samen kunnen we jouw eigen patronen en strategieën ontleden, zichtbaar maken wat echt bij je past.

Overweeg een Capsule Garderobe met 33 kledingstukken.

Wist je dat we gemiddeld 173 kledingstukken in onze kast hebben, maar slechts 30% daarvan echt dragen? Laten we terugkeren naar de basis, ontdekken wie je bent en wat je wilt uitstralen.

Wat is jouw eigen stijl, en welke woorden passen daarbij?

Laten we samen jouw garderobe terugbrengen naar de essentie.

En boek je eigen "Stijlreis"

Dit is het perfecte moment om te gaan ervaren dat alles er al die tijd al was.
Je hoeft het alleen nog maar te gaan zien!

19©FvdS_Hester_72dpi_18 november 2022.jpg

Ontdek Jouw Stralende Stijl
Een Uniek 6-Stappenplan voor Jouw Transformatie:

01.

Inspirerend Kennismakingsgesprek:

Begin jouw reis naar zelfontdekking met een bevlogen telefonisch gesprek. Hierin onthul ik de geheimen van mijn werkwijze en beantwoord ik al jouw brandende vragen. Krijg een voorproefje van de transformatie die voor je ligt en ontdek hoe we samen jouw stralende stijl gaan onthullen. We plannen ook direct de afspraken voor de analyse.

02.

DiepgaandePersoonlijke Analyse:

Duik in de kern van jouw zelfbeeld en uiterlijke expressie tijdens een persoonlijk analysegesprek in mijn studio of online. We reizen door jouw kledingkast en ontdekken de verborgen verhalen achter jouw stijl en kleed gewoontes Inzichten zullen verschijnen, die je nooit voor mogelijk had gehouden.

03.

Intensieve Garderobe Check:

Na je persoonlijke analyse kom je opnieuw naar mijn studio voor een intensieve garderobe check. Breng 30 van jouw favoriete stukken mee, de sleutels tot jouw ware zelf. Dit is jouw moment om de controle te nemen, en samen gaan we op zoek naar wat past bij jouw authentieke stijl, figuurvorm, karakter en kleurenpalet.

04.

PersoonlijkeThuis opdracht

Na de garderobe check ga je naar huis met een gepersonaliseerde opdracht. De komende 3 weken werk je op jouw eigen tempo en volgens jouw eigen ritme aan het verder verfijnen van jouw stijl.

05.

Inspirerende Terugkomst:

Na 3 weken ontmoeten we elkaar weer in mijn studio of online. We bespreken de uitkomst van jouw analyse en je thuis opdracht en jij ontdek hoe jouw herwonnen stijl jouw zelfvertrouwen heeft versterkt. Samen richten we ons op wat voor jou goed voelt, en we zorgen ervoor dat je straalt van binnenuit.

06.

Betoverende Garderobe update online na 4 maanden  Optioneel

Laat jouw kledingkast steeds opnieuw schitteren met een betoverende update na 4 maanden. We bekijken welke aanpassingen nodig zijn voor het nieuwe seizoen en vullen jouw unieke garderobe aan met perfect bij jou passende items. Bouw aan een unieke stijl die jou doet stralen, compleet met accessoires voor dat extra wow-effect.

Wat zeggen anderen:

DeVeranderij_20232[2].jpg

Mathilda

Hester ontrafelt op een heldere manier waarom bepaalde kleding niet bij me past. Ze analyseert mijn figuur nauwkeurig, stelt vragen over mijn familiepostuur en opent een nieuw perspectief. De vraag over mijn familie doet me anders naar mijn lichaam kijken en helpt me het te omarmen. De waardevolle tips van Hester laten mijn figuur beter uitkomen, waardoor ik met meer zelfvertrouwen in de spiegel kijk.
DeVeranderij_20236[2].jpg

Wat levert het jou op?
Ervaar de Kracht van Persoonlijke Zelfexpressie

  1. Zelfinzicht: Ontwikkel een diepgaand begrip van je eigen stijl voorkeuren, kleurpaletten en persoonlijkheid. Leer jezelf beter kennen en ontdek de kracht van zelfinzicht.

  2. Zelfvertrouwen: Door begeleiding bij het ontdekken van een authentieke stijl, bouw je zelfvertrouwen op in je uiterlijke presentatie. Stralend zelfvertrouwen is het ultieme resultaat.

  3. Efficiëntie in Kledingkeuze: Leer hoe je een doordachte, persoonlijke garderobe kunt opbouwen, waardoor je dagelijks gemakkelijk en met zelfverzekerdheid je kledingkeuzes maakt.

  4. Positieve Uitstraling: Focus op authentieke zelfexpressie om jezelf positiever en krachtiger te presenteren aan de buitenwereld. Laat je ware zelf stralen.

  5. Duurzaamheid in Kleding: Verhoog je bewustzijn over je eigen stijl en maak duurzame kledingkeuzes. Dit is niet alleen positief voor het milieu maar ook voor jouw welzijn.

  6. Garderobe-efficiëntie: Bouw een doordachte en efficiënte garderobe op, waardoor je geld bespaart en minder stress ervaart bij het kiezen van outfits. Efficiëntie met stijl.

  7. Zelfexpressie als Levenshouding: Ervaar niet alleen een transformatie in je stijl, maar ook in je totale zelfexpressie. Kom meer in lijn met wie je werkelijk bent en straal dat uit naar de wereld.

In essentie levert onze stijlreis jou een positieve transformatie op van binnen uit. Van je uiterlijke presentatie tot je innerlijke zelfbeeld en levenshouding. Het reikt verder dan enkel kleding; het is een reis naar het verhaal van je familie en naar de kern in jezelf waar vanuit jij jezelf laat zien. 

Investeer in jezelf, ontdek jouw stralende stijl, en laat de wereld zien wie je werkelijk bent!

bottom of page