top of page

Van Overalls naar Catwalk:

Bijgewerkt op: 23 jan.
Mensen vragen me vaak: "Hester, je doet zoveel verschillende dingen. Hoe komt dat?" Mijn antwoord is eenvoudig: dat klopt, en toch ook weer niet. Ik bewandel verschillende paden, maar bij beide loop ik een stukje met je mee in jouw leven.


Aan de ene kant bevind ik me in de wereld van kleding en interieur, waar ik je inspireer om juist je binnenkant te laten zien in je uiterlijke verschijning. Hier zet mijn creatieve zelf je aan het werk en prikkelt het jou in je eigen expressievorm. Ik coach naar de beste versie van jezelf met veel minder items in je kledingkast. Mijn missie gaat veel verder dan mode; het draait niet om oppervlakkige veranderingen. Anders koop jij weer je zoveelste zwarte broek! Of verf je de muur in je kamer weer wit of grijs. We gaan op zoek naar het potentieel in jou, naar zelfvertrouwen en leiderschap, naar het verhaal dat jij wilt vertellen met je verschijning. Het helpt je zelfstandig beslissingen te nemen, van je kleding tot je huis, relaties en werk.


Aan de andere kant begeef ik me in de Agrarische sector, deze wereld is voor mij als thuiskomen, waarin ik geboren ben en af en toe met beide benen in de "drek" sta, en waar ik de taal van Mem kan spreken. Door het een, kan ik de worsteling die daar zo vaak zie, de geraaktheid in hen en mijzelf, binnen de agrarische bedrijven en gezinnen een plek geven. Mijn veerkracht en flexibiliteit in ondernemerschap die ik daar toon, vormen mijn kracht in mijn coaching daar. Soms wil ik zo vaak van de daken schreeuwen, vraag eerder om hulp! Zodat je weer voelt dat het niet vreemd is wat je denkt en je weer durft buiten de gebaande paden te lopen.


Wat voor jou misschien vreemd klinkt, zijn beide delen van mij. Ik ben dat! Ik heb ze omarmd, en juist dat maakt mij uniek als Coach en Trainer. Het mag er zijn, dit is hoe ik ben! Soms het een en dan het ander, ik bezit het vermogen om het een te laten versmelten met het ander, dat maakt mij juist daadkrachtig. En weet en voel ik weer waarom ik doe wat ik doe. In beide werelden coach ik, begeleid ik mensen naar groei en transformatie, en help ik hen anders naar zichzelf en de wereld om hen heen te kijken. Ik leer ze te putten uit hun eigen lef, durf en moed vaatjes die vaak ver weg zijn gestopt, om het juist anders vanaf nu te gaan doen.


Als coach en trainer beweeg ik mensen om zelfinzicht te verkrijgen, om in de spiegel te kijken en aan te gaan wat je ziet, hen in staat te stelt te groeien en zelf regie te pakken. Ik ben zelf het voorbeeld; mijn eigen verhaal maakt dat ik weet waar ik over praat. Ik heb ook grote keuzes gemaakt, heel veel verloren maar veel meer herwonnen. Namelijk Mijzelf! Of het nu gaat om het vinden van je eigen plek, het nastreven van je verlangens, of het doen van dingen waar jij blij van wordt, ook mijn innerlijk leiderschap is de rode draad. Kortom, ik loop een stukje van je leven met je mee, inspireer jou, en moedig je aan om voor jezelf te staan. Mijn doel is om je te laten ontdekken wat jou gemotiveerd maakt, zodat je vol vertrouwen en kracht je eigen pad bewandelt.


Liefs Hester


Wil je ook dat ik een stukje met je meeloop? Kijk voor meer inspiratie en jouw eigen mogelijkheden bij mijn aanbod of stuur mij een persoonlijke mail voor een traject op maat. Of kijk op www.hesterrijpkema.nl en www.deveranderij.nl


 

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page