top of page
10©FvdS_Hester_72dpi_18 november 2022_edited.jpg

Wie ben ik?

Laten we samen een persoonlijk analyse gesprek aangaan, waarin we samen op ontdekking gaan naar jouw unieke verhaal. Van je koop strategie tot het kiezen van bepaalde kleding van bepaalde materiaal keuzes, tot je uiterlijke expressie, samen verkennen we de nuances van jouw stijl en onthullen de verbinding tussen innerlijk en uiterlijk. Ontdek hoe je stijlkeuzes verbonden is met je onbewuste  familie dynamieken en verandering en keuzes in je leven, doormiddel van zelfinzicht en zelfvertrouwen hand in hand gaan met jouw stijl.

Hoe werkt het?

 • Duur: 1 persoon | Lengte: 3 uur

                         

 • Locatie: In mijn studio in Joure.

 • Benodigdheden: Je neemt een aantal favoriet kledingstuk mee wat je altijd draagt, en een aantal item wat je nooit draagt maar waar je juist vragen over hebt.

Wat houdt het in?

 • Persoonlijke Zelf: We duiken diep in jouw persoonlijke zelf, onderzoeken je identiteit, waarden en overtuigingen waarop je kleding stijl is gepasseerd. Wat roep je met jou verschijning op in het hoofd van de ander.  Hier duiken we dieper in en ontvouwen de diepe waarden achter je uiterlijke expressie. We onderzoeken je koopstrategieën wanneer deze ontstaat, wat er dan in diep in jezelf wil worden vervult. We gaan ook dieper in op de  betekenis achter je kledingkeuzes wat vertelt dat over jou en wat wil je daarmee laten zien aan de wereld om je heen. 

Kosten:

 • Investering: € 399,-  incl. btw. p.p.

 

Aanvullende Optie:

 • Zakelijke Expressie: Het gesprek kan aangevuld worden op je zakelijke expressie, om je te helpen beter tot je recht te komen op je werk of in je bedrijf. Zodat je eigen zichtbaarheid vergroot en jij uitstraalt waar je voor staat!

 • Investering: € 499,-  incl. btw. p.p. 4 uur (dagdeel)

 

Dit persoonlijke analysegesprek is een kans om jezelf te ontdekken en beter te begrijpen, zowel op persoonlijk als zakelijk gebied.

Wil je dit uitbreiden naar innerlijk leiderschap

39©FvdS_Hester_72dpi_18 november 2022.jpg

Wat levert het je op

Wat het persoonlijke kledingstijl analysegesprek je kan opleveren:

 1. Spiegelsessie: Alles over kleur, figuurvorm, en leer de magie van het accentueren en het camoufleren. 

 2. Zelfontdekking: Krijg diepgaand inzicht in je aankoopstrategie, materiaalkeuzes en kledingselecties, en begrijp hoe deze verbonden zijn met je persoonlijkheid.

 3. Familie Dynamieken: Ontdek de onbewuste familiedynamieken die je stijl beïnvloeden en begrijp hoe veranderingen en keuzes in je leven zich weerspiegelen in je kledingkeuzes.

 4. Verbondenheid: Leer hoe je stijlkeuzes een verbinding tot stand brengen tussen je innerlijke wereld en uiterlijke expressie.

 5. Zelfinzicht: Krijg helderheid over jezelf door de nuances van je stijl te verkennen en begrijp hoe deze keuzes weerspiegelen wie je bent.

 6. Zelfvertrouwen: Bouw zelfvertrouwen op in je unieke stijl en begrijp hoe dit hand in hand gaat met zelfinzicht en zelfexpressie.

 7. Innerlijke Expressie: Ontdek de kracht van de verbinding tussen innerlijk en uiterlijk en hoe dit je dagelijks leven positief beïnvloedt.

Wat zeggen anderen:

DeVeranderij_20232[2].jpg

Mathilda

Hester ontrafelt op een heldere manier waarom bepaalde kleding niet bij me past. Ze analyseert mijn figuur nauwkeurig, stelt vragen over mijn familiepostuur en opent een nieuw perspectief. De vraag over mijn familie doet me anders naar mijn lichaam kijken en helpt me het te omarmen. De waardevolle tips van Hester laten mijn figuur beter uitkomen, waardoor ik met meer zelfvertrouwen in de spiegel kijk.
bottom of page