top of page
Hester EF-5793 b.jpg

Lets Talk about Style

Weer blij van je kledingkast !

Heb jij ook en vraagstuk omtrent je eigen kledingstijl of uitstalling? Weet je al hniet waar je moet beginnen/ schrioom niet een boek online een Stijl afspraak in mijn spreekuur op woenscag morgen. 

Hoe werkt het?

Ontdek de Magie van "je Binnenste Buiten" Workshop

Tijdsduur:

 • Voor 1 persoon: een dagdeel van 2,5 uur.

 • Voor 2 personen: een dagdeel van 3 uur.

 • Voor 3 personen: een dagdeel van 3,5 uur.

Locatie: Mijn sfeervolle studio in Joure.

Benodigdheden:

Breng ongeveer 20 van je favoriete kledingstukken, schoenen en accessoires mee, inclusief enkele waar je vragen over hebt en juist ook die je NIET durft te dragen, maar wel ooit met dat doel hebt gekocht.

 

Wat houdt het in?

 • Warm onthaal in mijn gezellige studio in Joure met koffie/thee en lekkers.

 • Een spiegelbeeldsessie waarin we alles bespreken over je figuurvorm, kleurbeeld, en tips en trucs om je plus- en minpunten te accentueren en te camoufleren voor een optimale uitstraling.

 • Creëer een persoonlijk moodboard als inspiratie voor de komende weken, gebaseerd op je stijladvies.

 • Ontdek jouw favoriete materialen en texturen die bij jouw persoonlijkheid passen en die je kracht bijzetten of juist verzachten, waardoor je een beter inzicht krijgt in jouw persoonlijke stijlvoorkeuren.

 • Leer hoe je met de geselecteerde items talloze stijlvolle combinaties kunt creëren, waardoor je efficiënter met je garderobe omgaat en meer variatie aanbrengt in je dagelijkse outfits.

 

Investering: € 129,95  incl. btw per persoon.

 

Aanvullende Optie:

Zakelijk Styling Advies. € 149,95 incl btw p.p.

Of je nu op zoek bent naar een formele en representatieve look voor zakelijke bijeenkomsten, een eigentijdse en toch professionele uitstraling voor kantoor, of een gepaste outfit voor een belangrijke zakelijke gelegenheid, ik ben er om je te adviseren en te inspireren.

Laat mij je begeleiden naar een stijlvolle zakelijke presentatie die jouw professionaliteit benadrukt en je zelfvertrouwen versterkt, zodat je kunt stralen in elke zakelijke situatie! Maar ECHT jezelf bent en blijft!

28©FvdS_Hester_72dpi_18 november 2022.jpg

Wat zeggen anderen:

DeVeranderij_20232[2].jpg

Mathilda

Hester ontrafelt op een heldere manier waarom bepaalde kleding niet bij me past. Ze analyseert mijn figuur nauwkeurig, stelt vragen over mijn familiepostuur en opent een nieuw perspectief. De vraag over mijn familie doet me anders naar mijn lichaam kijken en helpt me het te omarmen. De waardevolle tips van Hester laten mijn figuur beter uitkomen, waardoor ik met meer zelfvertrouwen in de spiegel kijk.

Wat levert het je op?

 1. Zelfvertrouwen: Ontdekken van de kledingstijl die echt bij jou past, geeft een boost aan je zelfvertrouwen omdat je je comfortabel voelt in wat je draagt.

 2. Versterkte uitstraling: Een persoonlijke kledingstijl weerspiegelt jouw unieke persoonlijkheid en kan je uitstraling versterken, waardoor je een blijvende indruk maakt.

 3. Efficiëntie: Door te weten welke kledingstukken het beste bij jou passen, bespaar je tijd en moeite bij het samenstellen van outfits, waardoor je efficiënter wordt in je dagelijkse leven.

 4. Besparing van geld: Een beter begrip van je persoonlijke stijl voorkomt impulsieve aankopen en helpt je om alleen te investeren in kledingstukken die je echt nodig hebt en waar je langdurig plezier van zult hebben.

 5. Minimalisme: Door te streven naar een persoonlijke kledingstijl, kun je streven naar een minimalistische garderobe met alleen de essentiële items die je nodig hebt, wat bijdraagt aan een opgeruimde levensstijl.

 6. Veelzijdigheid: Een goed gekozen persoonlijke kledingstijl kan je garderobe veelzijdiger maken, waardoor je met minder kledingstukken meer outfits kunt creëren voor verschillende gelegenheden.

 7. Zelfexpressie: Jouw kledingstijl is een manier om jezelf uit te drukken en je unieke persoonlijkheid te laten zien aan de wereld om je heen.

 8. Professionaliteit: In professionele settings kan een doordachte en gepersonaliseerde kledingstijl je helpen om een professionele en betrouwbare uitstraling te behouden die past bij je carrière en doelen.

 9. Comfort: Een persoonlijke kledingstijl zorgt ervoor dat je kleding draagt waarin je je comfortabel voelt, waardoor je je op je gemak voelt en je volledig kunt concentreren op wat je wilt bereiken.

 10. Innerlijke balans: Het ontwikkelen van een persoonlijke kledingstijl kan ook leiden tot een gevoel van innerlijke balans en tevredenheid, omdat je in harmonie bent met jezelf en je uiterlijk.

bottom of page