top of page
Hester EF-5803 b.jpg

Persoonlijke Styling 

Stap binnen in de wereld van unieke stijl met mijn kledingstijl advies!

 

Als jouw deskundige stylist sta ik klaar om je te begeleiden naar de perfecte outfit die jouw persoonlijkheid, lichaamsvorm en levensstijl weerspiegelt.

 

Samen gaan we op ontdekkingsreis naar jouw ware essentie.

Of je nu streeft naar een krachtige professionele uitstraling, een ontspannen casual look of een betoverende outfit voor een bijzondere gelegenheid, wij zijn er om je te laten stralen in elke situatie.

 

Laat mij je inspireren en ontdek hoe jouw unieke stijl het zelfvertrouwen kan versterken en jou laat stralen als nooit tevoren!

Persoonlijk

Kledingstijl Advies

Als jouw deskundige stylist sta ik klaar om je te begeleiden naar de perfecte outfit die jouw persoonlijkheid, lichaamsvorm en levensstijl weerspiegelt. Samen gaan we op ontdekkingsreis naar jouw ware essentie. Laat mij je inspireren en ontdek hoe jouw unieke stijl het zelfvertrouwen kan versterken en jou laat stralen als nooit tevoren!

Persoonlijk Stijl Plan

Stap in de Style Experience: een 6-stappenplan voor jouw persoonlijke Stijl ontdekkingstocht. Van een kennismakingsgesprek tot garderobe-update, beleef de kracht van zelfexpressie en ontdek een nieuwe dimensie van zelfvertrouwen. Laat jouw stijl spreken en ervaar een positieve transformatie in jouw uiterlijke presentatie en innerlijk welzijn.

Workshop: in 6 stappen naar een opgeruimde kledingkast

Door deze stappen te volgen, kun je niet alleen je kast opruimen, maar ook een dieper inzicht krijgen in je eigen stijl en wat voor jou echt belangrijk is als het gaat om kleding, mode en je eigen stijl voorkeuren.

Capsul Garderobe

Een uniek dagdeel voor jou! Vereenvoudig je kledingkast met onze Capsule Garderobe: Een zorgvuldig samengestelde collectie, bestaande uit 11 veelzijdige bottoms en 22 tops, die je niet alleen een scala aan stijl en combinatie opties biedt, maar ook bijdraagt aan een bewuste en duurzame levensstijl. Stap in een wereld waar stijl en duurzaamheid samenkomen. Laat jouw unieke stijl je inspireren en voeden!

Shop Experience

Welkom bij de Shop Experience! Schrijf je in voor mijn persoonlijke winkelhulp in een lokale kledingwinkel. Laat mij weten wat jouw favoriete (online)winkel is en laat mij met je mee kijken en leer de tips en tricks. Ontdek jouw unieke stijl met mijn advies, terwijl we samen nieuwe stijlen en tijdloze stukken die goed bij jouw kleur, figuur vorm en verkennen. Maak van elke winkelsessie een boeiende ontdekkingsreis naar jouw perfecte look. 

Inspirerende Spreker

Nodig mij uit als inspirerende spreker om diepgaande inzichten te delen over duurzaamheid in de mode-industrie en het transformeren van jouw kledingkast. Als workshop facilitator motiveer en inspireer ik jouw publiek met praktische sessies over de kracht van 'meer naar minder' en het vergroten van zelfinzicht voor persoonlijke groei.

DeVeranderij_20236[2].jpg

Wat levert het jou op?
Ervaar de Kracht van Persoonlijke Zelfexpressie

  1. Zelfinzicht: Ontwikkel een diepgaand begrip van je eigen stijl voorkeuren, kleurpaletten en persoonlijkheid. Leer jezelf beter kennen en ontdek de kracht van zelfinzicht.

  2. Zelfvertrouwen: Door begeleiding bij het ontdekken van een authentieke stijl, bouw je zelfvertrouwen op in je uiterlijke presentatie. Stralend zelfvertrouwen is het ultieme resultaat.

  3. Efficiëntie in Kledingkeuze: Leer hoe je een doordachte, persoonlijke garderobe kunt opbouwen, waardoor je dagelijks gemakkelijk en met zelfverzekerdheid je kledingkeuzes maakt.

  4. Positieve Uitstraling: Focus op authentieke zelfexpressie om jezelf positiever en krachtiger te presenteren aan de buitenwereld. Laat je ware zelf stralen.

  5. Duurzaamheid in Kleding: Verhoog je bewustzijn over je eigen stijl en maak duurzame kledingkeuzes. Dit is niet alleen positief voor het milieu maar ook voor jouw welzijn.

  6. Garderobe-efficiëntie: Bouw een doordachte en efficiënte garderobe op, waardoor je geld bespaart en minder stress ervaart bij het kiezen van outfits. Efficiëntie met stijl.

  7. Zelfexpressie als Levenshouding: Ervaar niet alleen een transformatie in je stijl, maar ook in je totale zelfexpressie. Kom meer in lijn met wie je werkelijk bent en straal dat uit naar de wereld.

In essentie levert onze stijlreis jou een positieve transformatie op van binnen uit. Van je uiterlijke presentatie tot je innerlijke zelfbeeld en levenshouding. Het reikt verder dan enkel kleding; het is een reis naar het verhaal van je familie en naar de kern in jezelf waar vanuit jij jezelf laat zien. 

bottom of page