top of page
Hester EF-5803 b.jpg

Organisatie Coaching

Als expert op het snijvlak van ondernemerschap, systemisch werk, uiterlijke expressie, zelfbeeld en zelfvertrouwen, help ik individuen en organisaties om hun volledige potentieel te onthullen en authentiek te stralen. Met mijn diepgaande ervaring begeleid ik je op een reis van zelfontdekking en transformatie, waarbij ik gebruik maak van mijn unieke benadering die zowel innerlijke als uiterlijke groei omvat

Ontdek hoe onze coaching bijdraagt aan verbeterd zelfinzicht, versterkt zelfvertrouwen en een unieke professionele stijl voor uw team. Als vertrouwenspersoon richt ik me vooral op interne integriteit en het bevorderen van een gezonde bedrijfscultuur. Met focus op efficiënte kledingkeuzes, diepgaand inzicht in gedragspatronen en het creëren van ruimte en rust op de werkplek, helpen we uw organisatie om een harmonieuze en productieve werkcultuur te cultiveren."

FvdS_074_Hester_9379.jpg

Wat levert het uw Organisatie op?

 • Verbeterd Zelfinzicht en Bewustwording
  Help uw medewerkers om de diepere lagen van hun persoonlijke en professionele keuzes te ontdekken en te begrijpen welke onderliggende patronen deze keuzes beïnvloeden.

 • Versterkt Zelfvertrouwen
  Medewerkers voelen zich zekerder in hun rol en presentatie, wat leidt tot een sterkere, zelfverzekerde bedrijfscultuur.

 • Unieke en Persoonlijke Stijl
  Ondersteun uw team bij het ontwikkelen van een persoonlijke stijl die niet alleen professioneel is, maar ook hun unieke kwaliteiten en waarden weerspiegelt.

 • Efficiënte Kledingkeuzes
  Bied trainingen aan die medewerkers helpen om een capsule garderobe samen te stellen, wat resulteert in minder keuzestress en meer focus op belangrijke taken.

 • Diepgaand Inzicht in Gedragspatronen
  Krijg inzicht in de systemische patronen en dynamieken die het gedrag en de keuzes van uw team beïnvloeden, wat leidt tot betere teamdynamiek en samenwerking.

 • Ruimte en Rust in de Werkplek
  Creëer een geordende en rustige werkomgeving door efficiënte organisatie van persoonlijke en werkruimtes, wat de productiviteit en het welzijn bevordert.

 • Duurzame Keuzes
  Stimuleer bewuste keuzes binnen uw organisatie die bijdragen aan duurzaamheid en een lagere ecologische voetafdruk, wat uw bedrijfsimago versterkt.

 • Blokkades Doorbreken
  Help medewerkers om belemmeringen te identificeren en te overwinnen die hen tegenhouden om hun volledige potentieel te benutten, wat leidt tot groei en innovatie binnen de organisatie.

 • Balans Tussen Innerlijk en Uiterlijk
  Zorg ervoor dat de presentatie en communicatie van uw medewerkers in lijn is met de kernwaarden en missie van uw organisatie, wat resulteert in een authentieke en krachtige bedrijfscultuur.

 • Betere Teamdynamiek
  Bevorder een cultuur van zelfexpressie en wederzijds begrip binnen uw team, wat leidt tot betere samenwerking en een harmonieuze werkplek.

 • Deze voordelen helpen uw organisatie niet alleen om effectiever en efficiënter te opereren, maar ook om een werkcultuur te creëren waarin medewerkers zich gewaardeerd, begrepen en gemotiveerd voelen om hun beste zelf te zijn.

bottom of page