top of page

Ontdek Systemsich Werk

Krachtige Inzichten voor Groei en Verandering

In de wereld van coaching en persoonlijke ontwikkeling neemt Systemisch Werk een bijzondere plaats in. Met behulp van opstellingen, zoals familie- en organisatieopstellingen, onthullen we verborgen dynamieken in jouw leven en bieden we heldere oplossingen voor jouw vragen en uitdagingen.

Systemisch Werk richt zich op het visualiseren van mogelijke en verborgen aspecten van situaties door elementen in de ruimte te plaatsen, vaak gerelateerd aan familiebanden.

Genogram

Een waardevol instrument binnen Systemisch Werk is het Genogram.

Hiermee krijg je inzicht en rust door terug te kijken naar de dynamieken in jouw systeem, of het nu gaat om persoonlijke groei, het verbeteren van relaties, of het overwinnen van belangrijke vraagstukken.

Systemisch Werk biedt krachtige tools voor zelfontdekking en transformatie. Met mijn expertise in Systemisch Werk en opstellingen help ik je om diepgaande dynamieken in jouw leven en relaties te begrijpen en te veranderen. Samen creëren we een pad naar gebruik en groei.

Systemisch Coachen

Systemisch coachen is een krachtige methode die jouw huidige positie en gedragingen in verband brengt met je familieachtergrond. Deze patronen spelen een rol in je relaties, werk en leven.

 

Systemisch coachen helpt je deze patronen te begrijpen en te veranderen, vooral in een snel veranderende omgeving. Hierdoor kun je authentieke keuzes maken en verandering komt voort uit je eigen kern.

Ontdek de kracht van systemisch coachen en navigeer met vertrouwen door verandering.

vlinder open.jpg

Hoe werkt een Familie opstelling 

 • De Papiertjes methode : Met de Papiertjes methode schrijft de cliënt de naam van een persoon op een papiertje, plaats het in een ruimte en gaat erop staan. Dit laat hen voelen wat er in dat deel van hun systeemgebeurtenissen is. Hetzelfde kan herhaaldelijk worden met meerdere blaadjes op verschillende plaatsen om inzicht te krijgen.

 • Individueel Krachtig : In tegenstelling tot traditionele opstellingen met groepsrepresentanten, kan de Papiertjes methode net zo krachtig zijn, zo niet krachtiger, werken. Het geeft de mogelijkheid aan om hun eigen interne representanten te zijn en hun gevoel te transformeren.

 • Toegankelijkheid : Deze methode is toegankelijk omdat het geen groep vereist. Dit maakt het praktisch te gebruiken en te begrijpen.

 • Voelen is Sleutel : Het geheim van deze methode ligt in het feit dat cliënten kunnen voelen wat er gebeurt op verschillende plaatsen in hun systeem. Het oordeel laten we achterwege, we laten de zielsbeweging toe, en we laten het gebeuren. Dit gevoel kan leiden tot positieve verandering en groei.

 • Eigen Kracht : Met mijn stijl en methode van systemisch coachen en als opsteller breng ik in en laat je daar kennis meemaken in individuele coaching, opstellingen en training.

 • Inspiratie : Laat je inspireren door een keer een opstelling bij te wonen of maak een afspraak voor een individuele opstelling/ coach gesprek. Je kan natuurlijk ook eens vrijblijvend kennis met mij bij een opstellingsavond of lezing en misschien moedig jij in de toekomst anderen aan om hun eigen kracht te benutten. Delen van ervaringen met een opstellingen kunnen anderen inspireren om hun eigen pad ook te volgen.

Hester prikkelt en daagt je uit om te onderzoeken welke droom er in je sluimert en waar je hart van openspringt. Systemische familie dynamieken en patroon worden daar deskundig in meegenomen om te dienen in het vinden van je eigen pad.

Marjan Faber

FvdS_074_Hester_9379.jpg

Wat levert het je op?

Met systemisch coachen ontstaan ​​er ruimte

voor positieve veranderingen:

 • Er ontstaat beweging en ruimte.

 • Je krijgt je eigen levensenergie terug.

 • Je gaat keuzes maken.

 • Je krijgt inzichten in de dynamiek en patronen vanuit je familiesysteem.

 • Je herkent en doorbreekt bekende familiepatronen.

 • Je voelt je in balans.

 • Je verbetert relaties en communicatie.

 • Je maakt weloverwogen keuzes.

 • Je hebt grip op je leven en toekomst.

 • Je begrijpt je eigenwaarden en drijfveren.

 

Laten we praten en samen vooruitgaan.

bottom of page