top of page
Dichte vlinder.jpg

Mijn Aanbod

Groei & Verbinding

Streef je naar meer leiderschap over jezelf en verlang je naar een sterke persoonlijkheid die perfect past bij jou en je bedrijf om de volgende groeistap te zetten?

Wil je je gevoelens en gedachten vrijuit kunnen uiten, conflicten oplossen en je relaties verbeteren door middel van betere communicatie en verbinding?

Ontdek hoe ik je kan begeleiden met op maat gemaakte coaching- en mediationtrajecten die je zelfvertrouwen versterken en je helpen vooruit te gaan, zodat je eindelijk stappen kunt zetten die je al lang wenst.

Of je nu kiest voor verbinding of scheiding, hernieuwde energie in je relaties zoekt of betere samenwerking en communicatie nastreeft.

Ik deel graag de kracht van systemische coaching en narratieve mediation, die inzicht bieden in je familieverhaal en je helpen om patronen en dynamiek los te laten of te herzien.

 

Durf echte stappen te zetten die je vooruit helpen.

Alleen dan trek je de juiste mensen aan, die jou energie geven en klanten die perfect bij jou passen, zodat je kunt excelleren in wat je het beste doet.

Persoonlijk Ontwikkeling

Samen gaan we op een reis van zelfontdekking en empowerment. Ik help je bij het ontgrendelen van je volledige potentieel en het bereiken van persoonlijke groei op verschillende niveaus.

Wil je beginnen aan deze verrijkende reis? Klik hieronder om meer te ontdekken over mijn persoonlijke ontwikkeling coaching en hoe ik jou kan begeleiden op weg naar positieve transformatie.

FvdS_068_Hester_4409.jpg

Stress & Burnout

In een onvoorspelbare wereld met constante veranderingen en druk is het cruciaal om je kern te begrijpen. Mijn stress- en burn-out coaching helpt je niet alleen om uit de stress te stappen, maar ook om te veranderen vanuit je ware zelf. Ontdek veerkracht en vertrouwen terwijl je handelt op basis van jouw innerlijke kompas.

FvdS_072_Hester_9322.jpg

Mediation

In ons leven staan we soms voor lastige gesprekken en keuzes daardoor ontstaan er soms conflicten. Een vaardigheid om helder te communiceren en diep te luisteren is van onschatbare waarde. Een veilige ruimte creëren waarin beide partijen vrij kunnen spreken en gehoord worden, is essentieel. Samen kunnen we weer een constructief gesprek opbouwen, en de basis leggen voor een nieuw hoofdstuk, of het nu een gedeelde toekomst is of ieder zijn eigen pad.

FvdS_064_Hester_4398_75dpi_edited.jpg

Lezing / Spreker

Van Boerin naar Modekoningin....

Ervaar een boeiende, interactieve lezing van 1,5 uur, waarin ik mijn persoonlijke levensreis deel en mijn transformatieve pad naar groei en verandering illustreer. Tijdens deze sessie introduceer ik tevens de fundamentele principes van systemisch werk. Samen gaan we praktisch aan de slag met een opstellingsoefening, waarbij je de kans krijgt om inzicht te verwerven in jouw eigen situatie.

FvdS_074_Hester_9379.jpg

Bedrijfscoaching & Advies

Ondernemen is een levensstijl, nooit volledig afgesloten. Als ondernemer draag je het altijd mee. Soms van generatie op generatie. In snel veranderende sectoren lijkt controle te vervagen door voortdurende regelwijzigingen.

Hoe houd je in deze dynamiek je eigen koers vast? Als mede-ondernemer begrijp ik deze uitdaging. Laten we samen jouw succespad smeden.

FvdS_074_Hester_9379.jpg

Agrarische Coaching

Een agrarische bedrijf is geen gewoon bedrijf. Als boer of boerin doe je de deur naar je werk nooit dicht. Het zit in je en gaat overal met je mee. Vaak is het al met de geboorte meegegeven. Daardoor kun je het gevoel krijgen dat de keuzes voor je worden gemaakt en dat je weinig controle hebt.

FvdS_068_Hester_4409.jpg

Extern Vertrouwens persoon

Als Extern Vertrouwenspersoon beschik ik over de kennis om deze lastige gesprekken op een veilige en deskundige manier te voeren. Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, werknemers maken op de werkvloer diverse situaties mee met potentiële impact op hun leven. Het allereerste gesprek met een vertrouwenspersoon kan een wereld van verschil maken. Hier vinden ze iemand die luistert zonder oordeel, zonder schrikken, en die hun ervaringen erkent.

FvdS_072_Hester_9322.jpg

Workshops - Trainingen

"Systemische Dynamieken in Familiebedrijven: 

Onze eendaagse workshop over familiebedrijven is een diepgaande verkenning van de complexe systemische dynamieken binnen deze organisaties. We onderzoeken hoe de familiedynamiek de organisatie beïnvloedt en vice versa. Deze workshop is ontworpen om vraagstukken binnen familiebedrijven aan te pakken, variërend van problemen en uitdagingen tot het verkennen van toekomstige scenario's, zoals veranderingen en bedrijfsopvolging.

FvdS_074_Hester_9379.jpg
FvdS_074_Hester_9379.jpg

Waarin kan ik je op weg helpen

 • Voel je je onzeker en weet je het gewoon niet meer.

 • Heb je geen goed beeld van jezelf, en wil je krachtiger worden en je eigen keuzes maken.

 • Wil je veranderen en meer eigenheid en lef hebben om stappen te maken.

 • Weet je het gewoon niet meer.

 • Ben je het zat alle ballen hoog te houden.

 • Wil je verandering meer weet je niet waar je moet beginnen.

 • Weet je niet meer of je wel verder wilt met je huidige baan, of relatie.

 • Wil je gewoon jezelf worden, en je niets leren aantrekken wat een ander ergens van vind.

 • Staat je bedrijf op een kruispunt en twijfel je over de richting?

 • Ervaar je stilte aan tafel en spraakloosheid?

 • Overweeg je verandering in relatie, baan of bedrijf?

 • Zie je op tegen de tijd tot je opvolger klaar is?

 • Dreigen verschillende visies je relatie met je partner of bedrijf te verstoren?

 • Verlang je naar nieuwe bedrijfsactiviteiten maar vind je het lastig te kiezen?

 • Snak je naar variatie in werk maar weet je niet waar te beginnen?

 • Voelt je huidige pad losgekoppeld van waarom je voor het bedrijfsleven koos?

 • Wil je je persoonlijke koers aanpassen en je bedrijf daarmee verweven?

 • Zit je hoofd vol? 

 

Laten we praten en vooruitgaan.

Maak nu een afspraak.

vlinder open.jpg

Mijn aanpak

 1. Gratis 15-minuten Intakegesprek: Laten we starten met een kort, vrijblijvend gesprek. Ik stel vragen en jij voelt de klik. Dit kost je niets.

 2. Uitgebreide Eerste Sessie (1,5 uur): Hier onderzoeken we jouw vraagstuk. Op basis hiervan schat ik in hoeveel sessies we nodig hebben. Er zijn kosten voor deze sessie.

 3. Wederzijds Vertrouwen: Succes vereist vertrouwen. Als we samen jouw doelen willen bereiken, is vertrouwen essentieel.

 4. Mijn Unieke Benadering: Ik werk volgens systemische principes en integreer NLP-oefeningen. Zo heb ik als coach mijn eigen effectieve aanpak ontwikkeld.

 

Laten we samen werken aan jouw groei

bottom of page