top of page

Veranderen vraagt lef

Veranderen vraagt lef. Een oplossing wordt nooit eigen, als je niet eerst het probleem erkent en omarmt. De kunst is om je te verbinden met de verandering en te ontdekken op welk gebied jij het verschil wilt maken. Als je inziet hoe je van betekenis wilt zijn voor jezelf en voor anderen, kun je staan voor de keuzes die je maakt.

Persoonlijke coaching & ontwikkeling

Als je vastloopt in je keuzes, maar wel toe bent aan een nieuwe afslag in je leven, kan het helpen om iemand van buiten met een frisse kijk op jouw leven en jouw mogelijkheden met je mee te laten denken. Als ervaren coach en adviseur weet ik waar ik naar moet kijken om met jou de opening naar verandering te ontdekken.

 

Ik zie jou, maar ook je omgeving. Die vertelt veel over wie je bent en wie je wilt zijn. Over je waarden en passies, ook als je daar al een tijdje niet meer zo warm voor loopt. Over je relaties en wat zij voor je betekenen. Hoe ze je kunnen ondersteunen, maar ook remmen. Maar vooral over waar je nu staat en in welke richting jijzelf zou willen bewegen.

 

Ontdek samen met mij wat je diepere drijfveren zijn en ervaar de ruimte die dat biedt om die eerste stap naar verandering wel te kunnen zetten.

FvdS_064_Hester_4398_75dpi_edited_edited.jpg

Stress / Burn-out klachten

Heb je het gevoel dat je to-do-lijstje steeds langer wordt omdat je niets kunt doorstrepen? Mijn gespecialiseerde vakkennis begeleidt en inspireert je om meer van je persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact op en neem je leven weer in eigen handen met mijn coaching hulpmiddelen en technieken.

FvdS_017_Hester_4253_edited.jpg

Agrarische coaching

Boer zijn is meer dan een baan

 

Een agrarische bedrijf is geen gewoon bedrijf. Als boer of boerin doe je de deur naar je werk nooit dicht. Het zit in je en gaat overal met je mee. Vaak is het al met de geboorte meegegeven en werk je niet alleen voor jezelf maar voel je ook verantwoordelijkheid naar generaties die je voorgingen of die na je komen.

 

Daar komt bij dat de agrarische sector in het centrum staat van een aantal maatschappelijke ontwikkelingen. Regels veranderen voortdurend. Daardoor kun je het gevoel krijgen dat de keuzes voor je worden gemaakt en dat je weinig controle hebt.

FvdS_072_Hester_9322_75dpi.jpg

Wat zeggen anderen

Hester is als coach prikkelend en inspirerend.

Door de juiste vragen te stellen weet ze je aan het denken te zetten en onbewuste processen bewust te maken.

Daarnaast ontstaat er na de coachings sessies ook altijd actie en worden de behandelde doelen bijna als vanzelf werkelijkheid.

Anca Blok

Relatie & Samenwerking Coaching

Binnenkort meer

FvdS_068_Hester_4409_75dpi.jpg

Familie bedrijf

Binnenkort meer

FvdS_064_Hester_4398_75dpi_edited_edited.jpg

Mediation

In ieders leven komen moeilijke bespreken en of conflicten voor, waarin het fijn is dat je je goed kan verwoorden en luistert wat voor jou en de ander belangrijk is. Dat een ieder in een veilige omgeving zijn verhaal kan vertellen. Uitspreken wat je misschien al jaren dwars zit helpt.

Ik heb dat zelf genoeg ondervonden, dat ik op cruciale momenten mijzelf niet goed kon verwoorden, ik stikte er in en had heel veel moeite om te uit te spreken wat ik belangrijk vond. Wat had ik graag iemand naast mij gehad die juist mij en mijn partner had begeleid in dit scheidingsproces dan had ik ECHT afgehecht. Mijn gevoel van onmacht had mij overgenomen en ik zat alleen in mijn overleving mechanisme...

Ik kan jullie helpen om samen weer een goed gesprek te laten voeren, waardoor je elkaar beter begrijpt en weer opnieuw kan gaan bouwen aan een nieuw verhaal van een gezamenlijke / of ieders eigen toekomst!

bottom of page